Zing mee

Het Nederlands Concertkoor treedt 4 à 5 keer per jaar op in de mooiste concertzalen van Nederland. We repeteren elke woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in het Vossius Gymnasium in Amsterdam. En we zijn altijd op zoek naar ambitieuze zangers! Wil je lid worden, geef je dan op voor een kennismakingsrepetitie.

Je kunt ook als projectzanger meezingen. Kijk hieronder aan welke producties je kunt deelnemen.

Een geweldige ervaring
om mee te zingen in zo’n professionele productie

Ensemble-auditie

De bedoeling van de ensemble-auditie voor projectzangers bij het Nederlands Concertkoor is om naast de individuele zangkwaliteiten ook de ensemble-kwaliteit van iedere auditant te beoordelen. Voor het zingen in een koor is het immers net zo belangrijk om goed te kunnen luisteren naar elkaar als goed te kunnen zingen met elkaar. De grootte van het ensemble varieert. We beginnen de auditie met gezamenlijk inzingen. Daarna worden de stukken die van tevoren zijn opgegeven en gestudeerd, gezamenlijk gezongen onder leiding van de artistieke commissie. Tijdens de auditie wordt tutti, in viertallen, tweetallen en soms solo gezongen, zodat wij een goed beeld krijgen van de samenzang- en individuele kwaliteiten van iedere auditant.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten, meld je dan aan voor onze mailinglijst.